Productomschrijving

Alabastine 2 in 1 Muurverf Vlekken is een speciale anti-vlekkenverf en voorstrijk in 1. Deze Muurverf isoleert blijvend vlekken door o.a. nicotine, roet en lekkage. De verf is helder wit en is in één laag dekkend en is overschilderbaar met alle soorten verf.

  • Speciale anti-vlekkenverf
  • Bespaart tijd: voorstrijk en muurverf in 1
  • Geen voorbehandeling nodig
  • Isoleert blijvend o.a. nicotine-, roet- en lekkagevlekken
  • Reukarm
  • Afwasbaar

Toepassing

Alabastine 2 in 1 Muurverf Vlekken kan worden toegepast op hout, steen, cement en sierpleister. Het isoleert o.a. nicotinevlekken, roetvlekken, lekkagevlekken en overige lastige vlekken.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Zeer sterk zuigende ondergronden moeten eerst worden behandeld met een voorstrijk. Roer de verf voor gebruik goed door. Breng het aan met een verfkwast of verfroller.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine 3 in 1 Muurverf Vlekken

Voorstrijk en Muurverf in 1, speciaal voor vlekken.
Fabrikant:
*
€22.00
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.