Productomschrijving

Alabastine Gipsplaatvuller is geschikt voor het vullen van naden tussen gipsplaten en voor het vullen van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. 

  • Vezelsterk, het vangt licht ondergrondwerking op
  • Geen tape nodig
  • Krimpt niet
  • Geeft een perfect gladde ondergrond voor schilderen en behangen
  • Overschilderbaar met alle soorten verf

Toepassing

Alabastine Gipsplaatvuller is geschikt voor het vullen van naden tussen gipsplaten en van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. De vuller kan worden toegepast in vochtige ruimtes als de reparatie afgewerkt wordt met een vochtbestendige latex. Uitsluitend gebruik voor binnen.

Tips voor het aanbrengen

De ondergrond dienst schoon, droof, stof- en vetvrij te zijn. Eventuele loszittende delen moeten verwijderd worden. Om verkleuring door roest te voorkomen, raden wij aan om spijkerkoppen e.d. te behandelen met Voorstrijk Vlekken. Meng 1 deel water met 2 delen poeder. Meet eerst het water af en strooi daarna de benodigde hoeveelheid poeder in het bakje met water. Roer ca. 1 minuut goed door, totdat er een gladde homogene pasta is ontstaan. Druk de pasta steving in de naad met een plamuurmes. Bij dikkere gipsplaten kan het nodig zijn om een tweede laag aan te brengen. Na droging eventueel schuren met fijn schuurpapier.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Gipsplaatvuller

Voor het vullen van naden tussen gipsplaten.
Fabrikant:
*
€7.15
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak & Behang

Welkom in de webshop van De Vos-Verf. U vindt bij ons een breed assortiment producten voor zowel de professional als de doe-het-zelver op het gebied van verf, behang, glasvlies, auto- en industrielakken, bootlakken en kunstschildermaterialen. Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op.