Productomschrijving

Alabastine Glasvezelplamuur vult ijzersterk grote beschadigen in metalen en polyester ondergronden. Het is geschikt voor het repareren van scheuren, deuken en gaten in auto’s, scooters, boten en caravans. Doordat de glasvezels zijn toegevoegd aan de plamuur, krijg je een ijzersterke reparatie. Daarbij is het blijvend flexibel.

  • Vult ijzersterk grote beschadigingen
  • Met glasvezel versterkt
  • Blijvend flexibel
  • Schuurbaar na ca. 45 minuten

Toepassing

Alabastine Glasvezelplamuur vult ijzersterk grote beschadigingen, deuken in scheuren in o.a. auto's, scooters, caravans, boten e.d. Het kan ook gebruikt worden voor ingrijpende reparaties aan hout-, metaal- en polyester. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten.

Tips voor het aanbrengen

Verwijder eventuele loszittende delen. Maak het te repareren gedeelte en de directe omgeving daarvan roestvrij en schuur dit op. Maak vervolgens de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij. Meng de Glasvezelplamuur met ca. 3% verharder uit de bijgeleverde tube. Maak niet meer plamuur aan dan dat je in 10 minuten kan verwerken. Breng het product aan met een plamuurmes of plamuurspatel en strijk het zoveel mogelijk glad. Na ca. 45 minuten is de plamuur uitgehard en kan het oppervlak glad geschuurd worden. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Alabastine Glasvezel Plamuur

Vult ijzersterk grote beschadigingen, deuken en scheuren. Versterkt met glasvezel.
Fabrikant:
*
€17.65
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.