Productomschrijving

Zoek je een vulmiddel dat de structuur van de ondergrond volgt? Alabastine Haarscheuren Vuller repareert de scheurtjes onzichtbaar. Dit vulmiddel kun je heel eenvoudig aanbrengen met een kwast.

  • Repareert haarscheuren onzichtbaar
  • Makkelijk met de kwast aan te brengen
  • Overschilderbaar
  • Gebruiksklaar
  • Schuurbaar

Toepassing

Alabastine Haarscheurvuller kan worden toegepast op vrijwel alle ondergronden, zoals: steen, hout, beton, gipsplaat, pleister- en stucwerk.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Roer de Haarscheurvuller goed door. Vervolgens kun je het direct in de haarsscheur aanbrengen met een klein kwastje. Gebruik bij vlakke ondergronden een plamuurmes voor een glad resultaat. Na droging kun je het eventueel nog glad schuren met fijn schuurpapier.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Haarscheurvuller

Repareert onzichtbaar haarscheuren.
Fabrikant:
€8.65
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.