Productomschrijving

Alabastine Kneedbaar Hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. Zoals de naam al zegt, is het een kneedbare vulling voor het hout. Het kan zowel binnen als buiten worden teogepast en er zitten geen oplosmiddelen in. Kneedbaar Hout is er in 7 verschillende kleuren die onderling mengbaar zijn, waardoor je altijd de juiste kleur hebt.

  • Repareert onzichtbaar scheurtjes en gaatjes in hout
  • In 6 houtkleuren en wit
  • Kleuren zijn onderling mengbaar
  • Oplosmiddelvrij
  • Schuur- en overschilderbaar na 3 uur
  • Overschilderbaar met alle soorten verf

Toepassing

Alabastine Kneedbaar Hout is geschikt voor alle soorten hout en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende delen en kneed de tube goed voor gebruik. Het product kan direct uit de tube verwerkt worden. Gebruik je het buiten? Dan moet het Kneedbaar Hout afgelakt worden.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Kneedbaarhout

Vult en repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout met kleurechte reparatie.
Fabrikant:
*
*
€5.60
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.