Productomschrijving

Alabastine Lakplamuur is geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. Het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Je kunt deze lakplamuur spiegelglad afwerken en daarna met elke verf overschilderen.

  • Spiegelglad eindresultaat
  • Schuur- en overschilderbaar na 14 uur
  • Oplosmiddelarm

Toepassing

Alabastine Lak Plamuur is geschikt voor het vullen van beschadigingen to 1 mm in hout. Het kan worden toegepast op geschilderd of gegrond hout. Het is geschikt voor binnen en buiten.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende delen en schuur de ondergrond. Behandel ongeschilderd hout met een geschikte grondverf. Breng de Lak plamuur gelijkmatig aan met een plamuurmes.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Lakplamuur

Voor het spiegelglad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen.
Fabrikant:
*
€12.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.