Productomschrijving

Alabastine Muurverf Sneldrogend is een sneldrogende, watergedragen muurverf voor binnen. De verf is eenvoudig aan te brengen zonder spatten en geeft een streeploos en mat eindresultaat. Al na 3 uur is de verf volledig droog.

  • Sneldrogend
  • In 1 laag dekkend
  • Streeploos eindresultaat
  • Reukarm

Toepassing

Alabastine Muurverf Sneldrogend kan worden toegepast op beton, steen, schoon metselwerk, pleisterwerk, latex muurverf, gipskarton, papierbehang, glasweefsel en glasvlies. Ook is het geschikt voor muren en plafonds en over spack- en spuitwerk. De verf kan binnen worden toegepast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende delen. Zuigende ondergronden moeten eerst worden behandeld met een voorstrijk. Roer voor gebruik de verf goed door. Vervolgens kun je de muurverf aanbrengen op het oppervlak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Muurverf Sneldrogend

Sneldrogende, watergedragen muurvef voor binnen.
Fabrikant:
*
€33.25
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.