Productomschrijving

Alabastine Polyester Reparatiehars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Het kan ook gebruikt worden voor het overbruggen van zeer grote gaten.

  • Ijzersterk
  • In 20 minuten droog
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Alleen gebruiken in combinatie met Alabastine Glasmat en Verharder

Toepassing

Alabastine Polyester Reparatiehars kan gebruikt worden voor het vernieuwen van bepaalde delen of ingrijpende reparaties aan polyester. Het is toe te passen op bijvoorbeeld vaartuigen, zwembaden, vijvers, tanks, auto's, surfplanken, caravans e.d. Het is ook geschikt voor reparaties aan metaal, hout, aluminium en vele kunststoffen. Het is niet geschikt voor brandstoftanks.

Tips voor het aanbrengen

Schuur het te behandelen gedeelte en de directe omgeving daarvan op. Maak vervolgens de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij. Knip vervolgens de glasmat zodanig op maat, dat deze rondom 3cm groter is dan het gat. Rafel de randen van de glasmat uit om een geleidelijk verloop van de mat naar het niet beschadigde oppervlak te verkrijgen. Meng de polyesterhars met ca. 3% verharder in de beker en smeer de geschuurde ondergrond in met hars. Het uitgeknipte deel glasmat goed insmeren met hars. De mat wordt dan doorzichtig. Leg de ingesmeerde glasmat over het gat en druk de mat stevig aan. Wanneer de hars hard is (na ± 20 minuten) het oppervlak bijschuren. Afhankelijk van je eisen kun je het oppervlak plamuren voor een spiegelglad eindresultaat. Hierna bijspuiten of overschilderen. 
                 
Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Polyester Reparatiehars

Vult en repapareert snel en ijzersterk grote beschadigingen. Ook ideaal voor het overbruggen van zeer grote gaten.
Fabrikant:
€22.05
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.