Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Alabastine Polyester Reparatieset biedt een complete set voor reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. Dit product overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk.

  • Ijzersterk
  • Droogtijd: 20 minuten
  • Makkelijk verwerkbaar

Toepassing

Alabastine Polyester Reparatieset is geschikt voor het vernieuwen van bepaalde delen of ingrijpende reparaties aan polyester. Het is toe te passen op bijvoorbeeld vaartuigen, zwembaden, vijvers, tanks, auto's, surfplanken, caravans e.d. Het is ook geschikt voor reparaties aan metaal, hout, aluminium en vele kunststoffen. Het is niet geschikt voor brandstoftanks.

Tips voor het aanbrengen

Schuur de ondergrond en de directe omgeving daarvan goed op. Zorg er daarna voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Knip de glasmat zodanig op maat dat deze rondom 3cm groter is dan het gat. Rafel de randen van de glasmat uit om een geleidelijk verloop van de mat naar het niet beschadigde oppervlak te verkrijgen. Meng de polyesterhars met ca. 3% verharder in de beker en smeer de geschuurde ondergrond in met hars. Leg de uitgeknipte Glasmat op de folie en smeer deze ook goed in met de gemengde Polyesterhars (de mat wordt nu doorzichtig). Druk de Glasmat stevig op het gat (met de folie naar buiten). Na uitharding (± 20 min) de folie wegwegtrekken en het oppervlak bijschuren. Afhankelijk van de eisen kunt u het oppervlak plamuren.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Polyester Reparatieset

Vult en repareert snel en ijzersterk grote beschadigingen.
Fabrikant:
250 Gram
Vanaf:
€25.05
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop, winkel en groothandel in verf, schildersmaterialen en behang

Welkom bij de Vos verf! In onze winkel en webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren producten op het gebied van verf, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschildermaterialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden.De Vos verf levert hoogwaardige producten van merken zoals Sigma, Jotun, Wijzonol, Farrow & Ball, Koopmans, Flocx, Talens, Intervos, Epifanes en Mipa.

 

Heb je vragen over onze producten of staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op.