Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Alabastine Structuurverf 3 in 1 Extra Fijn is een helder witte structuurverf met extra fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect. Het voorkomt en repareert blijvend alle haarscheurtjes en is blijvend flexibel.

  • Structuurverf met een extra fijne structuurkorrel
  • Eenvoudig op kleur te mengen met universele kleurpasta
  • Doorgaans in 1 laag dekkend. Voor een betere bescherming een tweede laag aanbrengen
  • Op waterbasis
  • Blijvend flexibel
  • Reukarm

Toepassing

Alabastine Structuurverf 3 in 1 Extra Fijn heeft een uitstekende hechting op steen en beton, spack (spuitwerk), pleister- en stucwerk, multiplex, gips- en hardboardplaten. Het is geschikt voor binnen en buiten. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder loszittende delen en vul grotere gaten en scheuren op met een vulmiddel. Sterk zuigende ondergronden moeten worden behandeld met een voorstrijkmiddel. Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden. Roer de verf voor gebruik goed door.
Voor het schilderen eerst de plinten, kozijnen en stopcontacten afplakken en de vloer en meubels afdekken. Het product ruim aanbrengen en verdelen met een kwast of een blokwitter. Werk in banen van 50 á 60 cm breed en altijd in verticale richting. Verdeel vervolgens het product met de structuurroller van uw keuze over het oppervlak. De keuze van de structuurroller bepaalt de uiteindelijke structuur. Tot slot de structuur licht narollen van boven naar beneden.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Alabastine Structuurverf 3 in 1 Extra Fijn

Structuurverf met een fijne structuurkorrel.
Fabrikant:
€67.65
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.