Productomschrijving

Alabastine Super Afbijt Extra Krachtig verwijdert snel en grondig alle verfsoorten, vernissen en latex. Het kan meerdere lagen in 1 keer verwijderen.

  • Super krachtig
  • Verwijdert meerdere lagen in 1 keer
  • Voor alle verfsoorten
  • MC vrij

Toepassing

Alabastine Super Afbijt Extra Krachtig is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium. Het is niet toepasbaar op kunststof en glasweefsel. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Tips voor het aanbrengen

Dek de niet te behandelen oppervlakken af met folie. Verwijder loszittende verflagen met een verfkrabber of plamuurmes. Breng de Super Afbijt aan met een platte kwast in een dikke laag en laat dit minimaal 30 minuten intrekken. Bij dikkere of oude verflagen is een langere inwerktijd noodzakelijk. Voor optimale werking de aangrbrachte afbijt afdekken met plastic folie. Verwijder de verflagen met een plamuurmes of verfkrabber. Hardnekkige verflagen nogmaals behandelen en eventueel langer laten inwerken. Spoel na het verwijderen de ondergrond na met water en laat het goed drogen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Alabastine Super Afbijt Extra Krachtig

Verwijdert snel en grondig alle verfsoorten, vernissen en latex
Fabrikant:
€27.30
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.