Productomschrijving

Alabastine Ultra Afbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Afkrabben is niet nodig, alleen drog afborstelen zonder beschadigingen.

  • Eenvoudig af te borstelen
  • Zeer effectief: verwijdert meerdere verflagen in één keer

Toepassing

Alabastine Ultra Afbijt werkt op alle verfsoorten (bij watergedragen verf geen droge laag, wel effectief). Ook geschikt voor metaalverven. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Tips voor het aanbrengen

Dek objecten in de directe omgeving af. Breng de Ultra Afbijt aan met een borstel in een dikke laag en verdeel het over het oppervlak. Laat het ongeveer 6 uur drogen tot een harde laag. Na droging kan de afbijt worden verwijderd met een handborstel. Grote, vlakke oppervlakken kunnen verwijderd worden met een plamuurmes. Reinig het oppervlak vervolgens met water. Bij hardnekkige verfresten kan een 2e laag noodzakelijk zijn, eventueel een
 staalborstel gebruiken (let op voor beschadigingen). Vermijd blootstelling aan hoge temperaturen en direct zonlicht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056.

Alabastine Ultra Afbijt

Verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex.
Fabrikant:
€27.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.