Productomschrijving

Alabastine Verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur doordat er Oxygen Clean aan is toegevoegd.

  • Verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang.
  • Heeft een frisse geur.
  • Effectiever dan ammonia ten opzichte van de gangbare geadviseerde concentraties ammonia oplossing.

Toepassing

Alabastine Verfreiniger is een kKrachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds, geschilderd hout, metaal en kunststoffen. Het is geschikt voor zowel binnen als buiten.\

Tips voor het aanbrengen

Breng de Verfreiniger aan met een spons, borstel of een plantenspuit. Bij zeer vuile of vette ondergronden onverdund aabrengen. Laat het even inwerken en spoel het na met water.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Verfreiniger

Krachtige en effectieve muur- en hout ontvetter.
Fabrikant:
*
€5.65
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.