Productomschrijving

Wil je bescherming tegen vocht en lekker doorwerken tijdens je klus? Dit speciaal ontwikkelde voorstrijkmiddel voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken en afbladderende verf en helpt schimmelvorming voorkomen. Na droging kun je bovendien direct verder met latex of behang erover.

  • Dringt diep in de ondergrond in
  • Voor binnen en buiten
  • Voor vochtige muren en kelder

Toepassing

Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren & Kelder kan worden toegepast op door vocht aangetaste muren en plafonds als gevolg van optrekkend vocht of vochtdoorslag van buiten. Het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken. Doordat de Voorstirjk een filmlaag vormt die het vocht tegenhoudt, helpt het schimmel te voorkomen. Het kan worden toegepast op steen, beton, stuc- en pleisterwerk op cementbasis. De voorstrijk kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen, poederende lagen, schimmels, kalkaanslag en zoutresten. Roer de voorstrijk voor gebruik goed door en breng het vervolgens aan in 2 dunne lagen. 

Let op:  Bij zeer vochtige wanden, zoals bij sterke waterdruk adviseren wij om eerst bouwkundige advies in te winnen. Bij grote schade kan dit product slechts als tijdelijke oplossing dienen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Voorstrijk Vochtige Muren & Kelder

Voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken en helpt schimmelvorming te voorkomen.
Fabrikant:
*
€21.90
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.