Productomschrijving

Alabastine Xrta Voorstrijk Fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. Het dringt zéér diep in de ondergrond. Door het voorstrijkmiddel te gebruiken voorkom je bladders in de verflaag.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Dringt zeer diep in de ondergrond
  • Verbeterd de hechting en voorkomt afbladderen van muurverf, latex, structuurverf e.d.
  • Stofdroog na ca. 3-4 uur

Toepassing

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer is geschikt voor het vastzetten van poederende lagen, zoals: veegvast, witkalk, zandende en gruizende ondergronden. Het kan zowel binne nals buiten worden toegepast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen en dikke veefvaste witkalklagen zoveel mogelijk. Vul gaten en scheuren met een geschikt vulmiddel. Breng de voorstrijk aan met een kwast of blokwitter. Extreem poederende, slechte ondergronden dienen meerdere malen behandeld te worden. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel: 0521 - 513056.

Alabastine Xtra Voorstrijk Fixeer

Fixeert poederende lagen, verbetert de hechting en voorkomt afbladderen.
Fabrikant:
*
€21.55
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.