Productomschrijving

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is een voorstrijkmiddel dat steeds teurgkerende vlekken op wanden en plafonds blijvend isoleert. Het kan gebruikt worden voor onder andere: nicotine-, vet-, roet-, lekkage- en roestvlekken. Het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is een ideale primer.

  • Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds
  • Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex
  • Sneldrogend
  • 2 - 3 lagen Voorstrijk Vlekken isoleert ook ( schoorsteen) geurtjes.

Toepassing

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken is geschikt voor onder andere: nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lekkage-, teer-, wijn-, koffie- en waskrijtvlekken. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Roer de Voorstrijk voor gebruik goed door. Breng het aan met een kwast of roller in dunne lagen. Breng zoveel lagen aan als nodig zijn om de vlekken volledig te laten verdwijnen. Een volgende laag pas aanbrengen als de vorige laag stofdroog is. Let op! Oppervlakken waar ook nicotine aanwezig is geheel voorstrijken.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken

Isoleert lastige, steeds terugkerende vlekken van onder andere nicotine, vet, roet, lekkage en roest.
Fabrikant:
*
€23.55
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.