Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

De ongelakte externe plastic en rubberen oppervlakken van uw auto kunnen na verloop van tijd van diep zwart naar bleek grijs verkleuren. Bumper & Trim Gel herstelt de oorspronkelijke kleur en laat een glanzende, waterafstotende dunne laag achter. De gel bevat geen kleurstoffen en kan dus worden gebruikt om alle ongelakte plastic oppervlakken hun oorspronkelijke kleur terug te geven.

Toepassing

Gebruik op extern plastic, vinyl en rubber, inclusief gegoten plastic bumpers, grilles, behuizingen van spiegels, sierlijsten, wielkappen, deurkrukken, vinyl daken, rubberen bumpers, spoilers en spatlappen.

Tips voor het aanbrengen

Schud goed en breng aan op een droog, schoon oppervlak met behulp van een polijstspons. Wrijf goed om een gelijkmatige coating te garanderen. Breng het product aan met een klein penseel om complexe grilles te behandelen. Wrijf resterend product af met een schone microvezeldoek om uitlopen bij vochtig weer te voorkomen. Bumper & Trim Gel is niet schadelijk voor de lak; veeg resterend product gewoon weg met een doek.

Pro tip: Bumper & Trim Gel kan tijdens de winter ook worden gebruikt op deurafdichtingen, om te voorkomen dat ze vastvriezen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Autoglym Bumper & Trim Gel

Een rijke gel die onmiddellijk alle externe ongelakte plastic en rubberen oppervlakken beschermt, en hun originele diepe kleur teruggeeft.
Fabrikant:
€13.61
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.