Productomschrijving

Extreem hoge en lage temperaturen, in combinatie met airconditioning, kunnen hun tol eisen van je lederen auto interieur. Ondanks het feit dat leder ontworpen is om heel slijtvast te zijn, kunnen bepaalde soorten leder na verloop van tijd uitdrogen en barsten. Autoglym Leather Care Balm zorgt ervoor dat uw leder de benodigde olie bevat, zonder een onnatuurlijke glans, of kleverige of vettige resten op het oppervlak achter te laten.

Toepassing

Gebruik Leather Care Balm tweemaal per jaar of na gebruik van de Leather Cleaner om uw leder soepel en vrij van scheurtjes te houden. In warmere klimaten moet je de Leather Care Balm wellicht vaker gebruiken.

Tips voor het aanbrengen

Gebruik altijd eerst de Leather Cleaner van Autoglym om ervoor te zorgen dat de Leather Care Balm volledig in een schoon, droog oppervlak geabsorbeerd kan worden. Schud goed en test op een klein, oppervlak. Vervolgens kun je de Leather Care Balm gebruiken.

Niet geschikt voor gebruik op huishoudelijk leder.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Autoglym Leather Care Balm

Een zorgvuldig uitgekiende pH-neutrale emulsie die bestaat uit zeep, natuurlijke oliën en middelen die het oppervlak afdichten en het autoleder voeden en hydrateren.
Fabrikant:
€16.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.