Productomschrijving

Je auto staat constant bloot aan luchtverontreiniging. Vaak gaat het om kleine ijzerdeeltjes, die als vlekjes op lak en als remstof op wielen verschijnen en het oppervlak dof maken. De actieve bestanddelen in Magma worden rood wanneer ze met die ijzerdeeltjes reageren om ze veilig van het oppervlak los te maken zodat ze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld.

Tips voor het aanbrengen

Controleer voordat je begint of de carrosserie en wielen koud aanvoelen en zich uit direct zonlicht bevinden. Was de auto eerst met shampoo en verwijder overtollig water. Spuit overvloedig de Magma op de carrosserie, het glas en de wielen. Wacht 3-5 minuten terwijl de Magma reageert op de ijzerdeeltjes op het oppervlak en rood wordt wanneer het ze begint los te weken. Wrijf over de carrosserie met een zachte, vochtige spons of een washandschoen en wrijf over de wielen met een borstel of spons. Spoel daarna grondig af met water.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Autoglym Magma

Kleurtransformatietechnologie reageert met ijzerdeeltjes op de carrosserie en wielen, zodat deze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld voor een grondige reiniging.
Fabrikant:
€21.55
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.