Productomschrijving

Autoglym Motorcycle Cleaner is een niet-corrosieve formule op waterbasis die veilig en effectief op elk plekje van uw motorfiets kan worden gebruikt. Hij lost straatvuil, zout, remstof, olie, vet en insectenresten op en zorgt voor een schitterend schone motorfiets.

Tips voor het aanbrengen

Niet gebruiken in direct zonlicht en ervoor zorgen dat alle oppervlakken koud aanvoelen. Anders zou het reinigingsmiddel tijdens het gebruik kunnen opdrogen. Spoel de motorfiets af met koud water en breng royaal de Motorcycle Cleaner aan, één plek per keer. Gebruik een borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen en zwaar bevuilde onderdelen. Gebruik een zachte spons voor lak en gemakkelijk toegankelijke onderdelen. Spoel grondig af en ga naar de volgende plek.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Autoglym Motorcycle Cleaner

Een snelle en eenvoudige reiniging voor een schitterende motor.
Fabrikant:
€15.91
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.