Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Zelfs de voorzichtigste eigenaar heeft nu en dan een krasje. Als u een kras of een vlek in de lak hebt, was ze dan en breng Super Resin Polish aan om de plek te herstellen. Als de plek hierdoor niet voldoende herstelt, kunt u Paint Renovator gebruiken, dit is een sterker schurend middel.

Toepassing

Autoglym Paint Renovator is geen all-over polijstmiddel; het mag alleen worden gebruikt op geïsoleerde vlekken en specifieke plekken waar de lak beschadigd is. Alleen geschikt voor handmatig gebruik, mag niet machinaal worden aangebracht. Niet aanbrengen op ongelakte metallic kleurstof, want die zou kunnen 'verdonkeren'.

Tips voor het aanbrengen

Test eerst op een onopvallende plaats. Schud goed en breng evenwijdig met de kras aan op een koud, schoon, droog oppervlak met een zachte katoenen doek. Druk harder om specifieke krassen of vlekken te verwijderen. Druk minder hard om de glans van het oppervlak te verbeteren. Controleer regelmatig de voortgang van het herstel. Verwijder restanten met een schone doek. Polijst als laatste met het Super Resin Polish om een maximale glans te verkrijgen, het oppervlak te beschermen en alle overige vlekken te verwijderen.

Als de kras zo diep is dat het metaal of de grijze primer te zien is, dan moet u deze repareren door het gebied opnieuw te spuiten, omdat er anders nog meer schade kan ontstaan, zoals roestvorming of het verder afbrokkelen van de lak. Lakhersteller (Paint Renovator) bevat geen siliconen en zal het herspuiten niet beïnvloeden.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Autoglym Paint Renovator

Voor gebruik op krassen, hardnekkige slijtplekken, zwaar geoxideerde of verkleurde lak om het oppervlak klaar te maken voor het polijsten.
325 ML
Vanaf:
€12.96
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.