Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Autoglym Rapid Detailer verwijdert lichte verontreinigingen, herstelt de glans en laat een laagje beschermend polymeer achter op oppervlakken. Het is een superieur onderhoudsproduct voor alle buitenoppervlakken, zoals lak, rubber, plastic, chroom, koolstofvezel en glas. Het kan ook als smeermiddel in gebruik samen met een klei worden gebruikt. Als je auto tussen schoon en vuil in zit, is Rapid Detailer perfect. Het product zal geen polijstmiddelen, waxen of dichtingsproducten verwijderen of aantasten en vult de bestaande bescherming aan.

Toepassing

Autoglym Rapid Detailer kan worden gebruikt als onderhoudsproduct voor alle buitenoppervlakken zoals lak, rubber, plastic, blank metaal en chroom. 

Tips voor het aanbrengen

Schud goed en spuit spaarzaam op koude oppervlakken. Spreid uit over de lak met behulp van een Hi-Tech Afwerkingsdoek (Hi-Tech Finishing Cloth), draai de doek regelmatig om en blink op. Geniet van de fruitige geur. Als de lak dof is, moet je de lak eerst wassen en polijsten. Daarna kun je Rapid Detailer gebruiken om de gepolijste afwerking te behouden.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Autoglym Rapid Detailer

Verwijdert snel lichte verontreinigingen en vingerafdrukken
Fabrikant:
€16.52
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.