Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Net als de lak, moet ook het interieur worden beschermd. Na verloop van tijd kan de zon deze oppervlakken doen verkleuren, uitdrogen en barsten. Autoglym Vinyl & Rubber Care zorgt ervoor dat deze oppervlakken beschermd blijven. Het kan worden gebruikt om een hoge of lage glans te verkrijgen en heeft een frisse citroengeur.

Toepassing

Deze eenvoudig te gebruiken oplossing reinigt zachtjes en vormt een barrière om plastic en rubberen oppervlakken hun originele kleur terug te geven en te beschermen. Het is ook heel geschikt om de motor te transformeren. Spuit het product na reiniging met de Engine & Machine Cleaner over een natte motor en laat het opdrogen.

Tips voor het aanbrengen

Schud goed en breng aan op schone, plastic, rubberen en vinyl interieuroppervlakken. Niet aanbrengen op bedieningsknoppen, het stuur, de pedalen of de vloermatten. Spuit wat product direct op een doek of op de Perfect Polish Applicator) voor moeilijk toegankelijke plekken om overspray te vermijden. Breng royaal aan voor een hoge glans, laat een paar minuten opdrogen en wrijf lichtjes op met een microvezeldoek. Breng spaarzaam aan voor een lage glans en verwijder onmiddellijk resterend product met een microvezeldoek.

Voor het motor compartiment: spuit het product, nadat het motorcompartiment met de Engine & Machine Cleaner is gereinigd, over een natte motor en laat het opdrogen.

Gebruik het bij vriesweer op uw rubberen portierafdichtingen om te voorkomen dat ze vastvriezen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Autoglym Vinyl & Rubber Care

Geeft oppervlakken hun originele kleur terug en geeft dashboards en andere plastic en rubberen interieuronderdelen een heldere, beschermende coating.
500 ML
Vanaf:
€15.21
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.