Productomschrijving

Avis IJzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars, met actief roestwerend pigment. Het is geschikt als roestwerende primer voor binnen en buiten op ijzer en staal. Ook kan het gebruikt worden als afsluitende laag op hout.

  • Actief roestwerend pigment
  • Voor binnen en buiten

Toepassing

Avis Ijzermenie kan worden binnen en buiten worden toegepast op ijzer en staal. Ook kan het gebruikt worden als afsluitende laag op hout, zoals de omkanten van een kozijn dat met metselwerk in aanraking komt.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele loszittende delen. Schuur daarna de ondergrond grondig op en ontvet met ammoniakwater. Wij adviseren om een verfkwast of verfroller te gebruiken. Breng minimaal 2 lagen ijzermenie aan. Verdun de eerste laag met 5 à 10% terpentine. Tussen de lagen goed schuren en stofvrij maken. Werk het tot slot af met een synthetische lak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Avis IJzermenie

Roestwerende menie, geschikt voor binnen en buiten.
Fabrikant:
*
€23.37
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.