Productomschrijving

Avis Timbercote is een uniek houtbeschermingsmiddel voor buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. Het bevat een UV-filter zodat het hout meerdere jaren wordt beschermd. Timbercote laat zich eenvoudig aanbrengen en laat de natuurlijke tekening van het hout volledig tot zijn recht komen.

  • Hoge kwaliteit
  • Beschermd voor meerdere jaren
  • UV-filter
  • Makkelijk te verwerken

Toepassing

Avis Timbercote kan worden togepast op alle houtsoorten buitenshuis. Het is geschikt voor het accentueren en bewaren van de natuurlijke kleuren en structuren van alle houtsoorten. Het kan ook gebruikt worden voor het bijwerken van verweerd (tropsich) hout en kale plekken. 

Tips voor het gebruik

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele oude verflagen. Roer de Timbercote voor gebruik goed door. Breng minimaal 3 lagen Timbercote lak aan.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Avis Timbercote

Beschermd het buitenhout voor meerdere jaren.
Fabrikant:
*
*
€36.23
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.