Productomschrijving

Avis Universele lak PU/UV Mat is een kleurloze, terpentine verdunbare lak voor zowel binnen als buiten. De lak vergeelt nauwelijks, is sneldrogend en makkelijk te verwerken. Daarnaast is het toe te passen op vrijwel alle houtsoorten. De lak heeft een matte glansgraad en is overschilderbaar na ca. 12 uur.

  • Kleurloos
  • Nauwelijks vergelend
  • Sneldrogend
  • Makkelijk te verwerken
  • Verdunbaar met terpentine
  • Sneldrogend
  • Slijtvast en toch elastisch
  • Geschikt voor alle houtsoorten

Toepassing

Avis Universele lak PU/UV Mat is geschikt voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. Wij advisren om de lak aan te brengen met een verfkwast, verfroller of verfspuit.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele oude laklagen. Schuur de ondergrond lichtjes op. Zachte houtsoorten dienen eerst geïmpregneerd te worden om houtrot en schimmelvorming te voorkomen. Vervolgens kan de lak gelijkmatig worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Avis Universele lak PU/UV Mat

Avis Universele lak PU/UV is een kleurloze, terpentine verdunbare lak voor zowel binnen als buiten.
Fabrikant:
*
€30.42
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.