Productomschrijving

Avis Wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. De verf heeft een uitstekende dekking, is makkelijk te verwerken, zeer slijtvast en verkrijgbaar in de kleuren wit, geel, rood, groen en blauw. Het is toepasbaar op steen en steenachtige ondergronden voor markering.

  • Uitstekende dekking
  • Makkelijk te verwerken
  • Zeer slijtvast

Toepassing

Avis Wegenverf is toepasbaar op steen en steenachtige ondergronden voor markering.

Tips voor het aanbrengen

Zorg voor een schone, stof- en vetvrije ondergrond. Roer voor gebruik de verf goed door. Breng de verf vervolgens met een kwast, roller of spuit in één of twee lagen aan, afhankelijk van de ondergrond.

Avis Wegenverf

Goed dekkende en sneldrogende wegenverf.
Fabrikant:
*
*
€29.73
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.