Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bison Acrylaatkit Structuur is een overschilderbare afdichtingskit met structuur van hoge kwaliteit. De kit is geschikt voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden en kieren bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. Ook is de kit geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren.

  • Overschilderbaar
  • Strak afmesbaar
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Vochtbestendig
  • Uitstekende hechting zonder primer
  • Zeer goed verspuitbaar
  • Watervast na volledige uitharding
  • UV- en weerbestendig
  • Binnen en buiten toepasbaar

Toepassing

Bison Acrylaatkit Structuur kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De kit kan gebruikt worden voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden en kieren bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. Het is ook geschikt voor het afdichten van scheuren en barsten in muren. De kit hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. Het hecht niet op bitumen, PE, PP, P.T.F.E en siliconen. Wij adviseren om gebruik te maken van een kitpistool.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond volledig schoon, droog, stof-, roest- en vetvrij is. Plak voor een mooi resultaat de randen van de voeg af met schilderstape. Breng vervolgens de kit aan en strijk het binnen 5 minuten glad met een vochtig plamuurmes. Verwijder eventuele vlekken direct met water. Ook de schilderstape moet direct na het gladstrijken worden verwijderd. De kit droogt transparant op en is overschilderbaar na volledige uitharding.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Acrylaatkit Regenvast

Bison Acrylaatkit Regenvast is een overschilderbare en regenvaste acrylaatkit
Fabrikant:
€6.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.