Productomschrijving

Bison Hard Plastic Lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor kunststof. 

  • Sterk
  • Waterbestendig
  • Temperatuurbestendig tot + 100°C
  • Transparant

Toepassing

Bison Hard Plastic Lijm is geschikt voor kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals ABS, acrylglas (Perspex®, Plexiglas®), polycarbonaat (Lexan®) en hard PVC. Bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals: (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer, toetsenbord. Ook zeer geschikt voor het lijmen van PVC elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de te lijmen oppervlaktes schoon, droog, stof- en vetvrij is. Smeer één van de twee oppervlaktes dun in met de lijm. Direct bevestigen door flink aandrukken of persen over het gehele oppervlak.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Hard Plastic Lijm

Hoogwaardige en sterke lijm voor kunststof.
Fabrikant:
€5.69
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.