Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bison Lijmspray is een aromaatvrije, universele, vloeibare spuitlijm. Heti s geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van o.a. papier, posters, decoratiematerialen en hout. De lijmspray is makkelijk in gebruik en werkt snel en sterk.

  • Voor tijdelijke en permanente bevestiging
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snel en sterk
  • Vochtbestendig

Toepassing

Bison Lijmspray is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. Tevens is het te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals: polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schud de spuitbus voor gebruik goed. Zorg ervoor dat de afstand tussen de sproeikop en het te verlijmen materiaal 20-25 cm is. Spuit de lijm fijn en constant op.

Permanent lijmen: breng een dunne, gelijkmatige laag aan op beide oppervlakken. Wacht minimaal 10 min. En druk de onderdelen vervolgens stevig tegen elkaar. Direct vast, corrigeren is niet meer mogelijk! Hoe groter de druk, hoe beter het hechtresultaat. De duur van de druk is niet essentieel voor de sterkte van de hechting.

Tijdelijk lijmen: Breng een dunne, gelijkmatige laag aan op het onderdeel dat verwijderbaar moet blijven en wacht minimaal 20 minuten. Daarna is het onderdeel zelfklevend en kan het meerdere keren worden bevestigd en verwijderd.

Na het spuiten de bus ondersteboven houden en de spuitbus zolang indrukken tot er enkel drijfgas en geen lijm meer uitkomt. Dit voorkomt het verstopt raken van de spuitbus.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Lijmspray

Aromaatvrije, universele, vloeibare spuitlijm
Fabrikant:
*
Vanaf:
€9.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.