Productomschrijving

Bison Poly Max High Tack Express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit, met hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. Het heeft een hoge aanvangshechting, een super snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. 

  • Blijvend elastisch
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Overschilderbaar (vooraf testen)
  • Goed vullend vermogen
  • Water- en weerbestendig
  • 100% lijm (krimpvrij)
  • Hecht op licht vochtige ondergronden
  • Oplosmiddelvrij
  • Uitstekende hechting zonder primer
  • Zuurvrij, reukloos

Toepassing

Bison Poly Max High Tack Express kan gebruikt worden voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, Trespa®, ijzer, aluminium, zink, staal, RVS en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. Monteren: o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten.

Voor het afdichten is het geschikt voor o.a. plinten, (kunststof) kozijnen, traptreden, vensterbanken, drempels en gipsplaten. Tevens geschikt voor het afdichten van scheuren in wanden en plafonds.

Tips voor het aanbrengen

Beide delen moeten stevig, schoon, stof- en vetvrij zijn. Gebruik van een primer is niet nodig. De ondergrond mag licht-vochtig zijn. Voor gebruik de koker aan de bovenzijde openen door de plastic nippel boven de schroefdraad, met een scherp mes, af te snijden. Hierna de spuitmond bevestigen en deze schuin afsnijden op de gewenste diameter.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Poly Max High Tack Express

Universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit, met hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw.
Fabrikant:
*
*
€8.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.