Productomschrijving

Bison Purschuim is een niverseel polyurethaanschuim, met groot uitzettingsvermogen. Het is geschikt voor het snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheurentegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. 

  • Groot vullend vermogen
  • Hoge isolatiewaarde
  • Uitstekende hechting op vele ondergronden
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Overschilderbaar
  • Bestand tegen water en vele chemicaliën

Toepassing

Bison Purschuim hecht op vele bouwmaterialen, zoals: hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Schud de bus goed voor gebruik. Vul de voeg of ruimte voor ongeveer 50%. De aangebrachte hoeveelheid zal ca. 2 à 3 maal het oorspronkelijke volume innemen. Voor het vullen van grote volumes het schuim in lagen aanbrangen en volledig laten opschuimen. Tussen elke laag opnieuw bevochtigen. Na uitharding kan men het schuim zagen, boren en schilderen en eventueel voorzien van een pleisterlaag.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Purschuim

Universeel polyurethaanschuim met groot uitzettingsvermogen.
Fabrikant:
*
€10.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.