Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bison Secondelijm Gel is een drupvrije en kort corrigeerbare secondelijm. De lijm is extra sterk en is ideaal voor poreuze materialen en verticale vlakken.

  • Extra sterk
  • Snel, maar kort corrigeerbaar
  • Druipt niet
  • Vaatwasserbestendig en waterproof

Toepassing

Bison Secondelijm Gel is ideaal voor het verlijmen van kleine oppervlakken. Lijmt bijna alle vaste en flexibele materialen zoals keramiek, leer, rubber, vele kunststoffen (zoals hard PVC, ABS, PS, Plexiglas®, polycarbonaat (Makrolon®) en fenolharsen (Bakeliet®)), porselein, metaal, hout, kurk, vilt en doek (eerst de geschiktheid controleren). Slechts gedeeltelijk geschikt voor glas (na verloop van tijd wordt de hechting broos, waardoor het verzwakt). Ideaal voor poreuze materialen.

Tips voor het aanbrengen

Controleer of oppervlakken op elkaar passen, droog en vet- en stofvrij zijn. Breng een dun laagje eenzijdig aan en druk de delen direct tegen elkaar. Na gebruik: Maak tuit schoon met een droge tissue en plaats de dop er weer op. In de dop geïntegreerde doorprikpunt voor het makkelijk openen. Zacht blazen op de te verlijmen oppervlakken versnelt het hechten.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Bison Secondelijm Gel

Drupvrije en kort corrigeerbare secondelijm
Fabrikant:
€4.99
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.