Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bison Secondelijm Vloeibaar Control is een zeer snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm met Direct-Stop-Technology. 

  • Met Direct-Stop-Technology
  • Druipt niet, met terugstroom effect
  • Eenvoudig en schoon in het gebruik
  • Super snel en extreem sterk
  • Vaatwasmachine bestendig en waterbestendig

Toepassing

Bison Secondelijm Vloeibaar Control is ideaal voor kleine oppervlakten (niet geschikt voor grote oppervlakten). Het lijmt vrijwel alle vaste en flexibele materialen zoals leer, vele kunststoffen zoals hard PVC (polyvynilchloride), ABS (acrylonitril-butadieen-styreencopolymeer, schokbestendig styreen), PS (polystereen), acrylhars ((Plexiglas®)), polycarbonaat ((Makrolon®), fenolharsen (Bakelite®), porselein, keramiek, hout, metaal, kurk, vilt, stof (test geschiktheid eerst) en rubber.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de te lijmen materialen schoon, droog, stof- en vetvrij zijn en goed passend. Pas de lijm zo dun mogelijk direct uit de tube op één zijde toe (te veel lijm vertraagt het uitharden aanzienlijk). De delen direct op elkaar brengen en aandrukken. Afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid lijm en het materiaal, polymeriseert de lijm binnen 60 seconden in een kunsthars en verbindt de delen zeer sterk. Bij lijmen bij een lage vochtigheid, kan de uithardingstijd worden verkort door kort op een van de te verlijmen onderdelen te ademen. De beste resultaten worden verkregen op kamertemperatuur. Basisch reagerende oppervlakken versnellen de uitharding van de lijm, zuur reagerende oppervlakken (bijv. hout, keramiek, porselein, leer) vertragen de uitharding van de lijm. Na gebruik de tuit direct met een droge doek of tissue schoonmaken en afsluiten met de dop.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Secondelijm Vloeibaar Control

Zeer snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm met Direct-Stop-Technology
Fabrikant:
3 Gram
Vanaf:
€4.49
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.