Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bison Siliconenkit Bouw is een kit die geschikt is voor het afdichten van bewegende voegen, dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. De kit is ideaal voor kunststoffen, steen, metselwerk en metalen. De Siliconenkit heeft een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen, zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, glas, metalen, kunststoffen en hout. 

  • Neutraal, zuurvrij
  • (Zee)waterbestendig
  • Blijvend elastisch
  • Uitstekende hechting op alle materialen
  • Chemicaliënbestendig
  • Kleurvast
  • UV- en weerbestendig
  • Temperatuurbestendig van -40°C tot +120°C
  • Makkelijk verwerkbaar

Toepassing

Bison Siliconenkit Bouw kan worden toegepast op bewegende voegen, dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. De kit is ideaal voor kunststoffen, steen, metselwerk en metalen. De Siliconenkit heeft een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen, zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, glas, metalen, kunststoffen en hout. Het hecht niet op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en P.T.F.E.

Tips voor het aanbrengen

Zorg er allereerst voor dat de ondergrond goed schoon, droof, stof-, roest- en vetvrij is. Breng voor een mooi en strak eindresultaat schilderstape aan langs de voegrand. Breng de kit gelijkmatig aan en strijk het glad binnen 10 minuten met een niet agressieve of milde zeepoplossing. Verwijder na het gladstrijken van de kit direct de schilderstape. Na ca. 15 minuten vormt zich een oppervlaktehuid. Verwijder eventuele kitresten direct met terpentine, uitgeharde kit kan alleen mechanisch verwijderd worden. Siliconen harden uit onder invloed van luchtvochtigheid. Daarom is tijdens het uitharden beslist contact met luchtvochtigheid noodzakelijk. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bison Siliconenkit Bouw

Neutrale siliconenkit voor alle bouwafdichtingen.
Fabrikant:
310 ML
*
Vanaf:
€14.69
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.