Productomschrijving

Bison Zacht Plastic Lijm is een lijm die geschikt is voor reparaties van vinyl en zacht PVC-materiaal. 

  • Transparant
  • Waterbestendig
  • Flexibel

Toepassing

Bison Zacht Plastic Lijm is geschikt voor reparaties van vinyl en zacht PVC-materiaal. Het repareert o.a. opblaasbare boten/zwembadjes/zwembanden/strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de te lijmen materialen goed schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Smeer de te lijmen delen volledig en dun in met de lijm. Laat het 5-20 minuten drogen. Breng beide delen in de juiste positie en voeg het samen door stevig te persen of aan te kloppen. 

Bison Zacht Plastic Lijm

Lijm voor reparaties van vinyl en zacht PVC-materiaal.
Fabrikant:
€8.29
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.