Productomschrijving

Bolivia Muurvulmiddel is een zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis. Het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds.

  • Sneldrogend
  • Waterbasis

Toepassing

Bolivia Muurvulmiddel is toepasbaar op alle minerale ondergronden, zoals bijv. beton, metselwerk en gepleisterde 
oppervlakken. Tevens is het toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond droog, stof- en vetvrij zijn. Voor het gebruik de tube goed kneden. Direct op het te behandelen oppervlak aanbrengen en met een plamuurmes gladstrijken. Het geeft direct een glad oppervlak en laat zich na het drogen eenvoudig en gemakkelijk schuren. Bij grote oppervlakken een maximale laagdikte van 5 mm per keer.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bolivia Muurvuller

Zeer sneldrogende reparatieplamuur op waterbasis.
Fabrikant:
*
€11.10
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.