Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden is een muurvuller, die ideaal is voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden. De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden. Ook is het inzetbaar voor het aanbrengen van een complete laag.

  • Voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden binnen
  • Gemakkelijk te schuren
  • In laagdiktes van 0 tot 2 cm aan te brengen
  • Zeer wit en fijn
  • Spanningsarm
  • Circa 40 min. verwerkbaar
  • Sneldrogend in ca. 2 uur
  • Voor binnen, ook geschikt voor vochtige ruimtes

Toepassing

Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden is een super sterke plamuur voor het repareren, herstellen, egaliseren en vullen van gaten, naden en scheuren van niet zuigende ondergronden (latex muurverf, geverfd, glasweefselbehang, geglazuurde tegels enz.) of minerale ondergronden ( gipsplaten, beton, cement, cementvezelplaten, baksteen, gips, kalk enz.). De geplamuurde vlakken kunnen met verf, behang, pleisters en andere materialen afgewerkt worden.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond droog, draakrachtig, stof- en vetvrij is. Slecht hechtende delen, wandbekleding en elastische coatings verwijderen. Zanderige, krijtende of sterk zuigende ondergronden voorbehandelen met Flevopol uni. Tegels en andere niet zuigende ondergronden reinigen met Bolivia verfreiniger.

Meng 2 delen plamuur in 1 deel schoon, koud water en roer totdat er een homogene massa is ontstaan. Verwerk de aangemaakte plamuur binnen 40 minuten. Oneffenheden met een vochtig sponsbord egaliseren wanneer de plamuur uit begint te harden, of na volledige uitharding schuren. Bij het gebruik van een schuurmachine anti-volloop schuurschijven gebruiken en met gemiddeld toerental en geringe druk werken. Verdere afwerkingen pas na volledige uitharding uitvoeren. De droogtijd is ca. 2 uur per mm laagdikte en kan per laagdikte, ondergrond en omgevingstemperatuur tot 24 uur oplopen. In het geval van gedeeltelijk geplamuurde oppervlakken de verschillende zuigkracht en alkaliteit in acht nemen. Indien nodig het gehele oppervlak met bijvoorbeeld Flevopol uni behandelen. Bij volledig met plamuur geplamuurde vlakken is deze behandeling niet noodzakelijk.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bolivia Plamuur Moeilijke Ondergronden

Muurvuller voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren.
Fabrikant:
€43.91
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Uw postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.