Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bolivia Speciaal Plamuur is een muurvuller van cement plamuur, die gebruikt kan worden voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden. De plamuur is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Het droogt scheurvrij en het krimpt niet. Special Plamuur kan worden afgewerkt met bijvoorbeeld verf, glasweefsel, textiel behang, behang en alle soorten plamuren en pleisters. Ook is het inzetbaar voor het aanbrengen van een  complete laag.

  • In elke laagdikte aan te brengen (0 tot 10 cm)
  • Droogt scheurvrij en zonder inzakken (krimpt niet)
  • Zeer fijn en wit
  • Circa 30 minuten verwerkbaar

Toepassing

Bolivia Speciaal Plamuur is geschikt voor het vullen van gaten en scheuren alsook voor het repareren, herstellen 
en egaliseren van alle niet zuigende ondergronden (tegels, verf, styropor, spaanplaat, kunstharspleisters en -
plamuren) en minerale ondergronden (muren en plafonds van gips, kalk, cement, beton, baksteen, steen, etc.). Niet gebruiken op elastische ondergronden. Er kunnen diverse soorten afwerklagen op de plamuur aan worden gebracht zoals, verf, glasweefsel, textiel behang, behang, alle soorten plamuren en pleisters, etc.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond draagkrachtig, stof- en vetvrij is. Sterk zuigende, zandende en krijtende ondergronden eerst voorbehandelen met bijvoorbeeld Flevopol uni. Niet zuigende ondergronden reinigen met Bolivia Verfreiniger. Meng 2,5 deel Speciaal Plamur in 1 deel schoon, koud water. Roer het krachtig door totdat er een homogene massa is ontstaan. Voor reparaties moet de plamuur dikker worden aangemaakt. 

Verwerk de aangemaakte plamuur binnen 30 minuten. Mak de oneffenheden glad als de plamuur begint uit te harden, of tenminste binnen 60 minuten na volledige droging. De plamuur moet volledig gedroogd zijn, voordat je het kan verven of afwerken. De droogtijd kan tot 24 uur zijn afhankelijk van de laagdikte, ondergrond en kamertemperatuur. Houd bij het repareren en vullen rekening met de zuigkracht en de alkaliteit van de ondergrond. Waar nodig, het totale te plamuren oppervlak met Flevopol uni behandelen. Het is niet nodig een diepgrondering over Speciaal Plamuur aan te brengen.

Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bolivia Speciaal Plamuur

Cementplamuur voor dispersiesystemen en minerale ondergronden.
Fabrikant:
750 Gram
Vanaf:
€18.03
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.