Productomschrijving

Met de Bolivia Stickerverwijderaar verwijder je snel en effectief stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband en spuitsneeuw. Het product is makkelijk te gebruiken en tast de ondergrond niet aan.

  • Snel
  • Effectief

Toepassing

Stickerverwijderaar is uitstekend te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Test de Stickerverwijderaar eerst op een onopvallende plek, voordat je het over het gehele oppervlak aanbrengt. Pas op met kunststoffen. 

Tips voor het aanbrengen

Verwarm eerst met een haarföhn de vinylsticker, zo wordt de lijm achter de sticker week en kun je de vinyllaag er dan gemakkelijk aftrekken. Daarna met Stickerverwijderaar de lijmlaag weg halen d.m.v. een doekje gedrenkt in stickerverwijderaar, niet te lang wachten en altijd eerst testen.


Let op: Stickerverwijderaar bevat aardoliedestillaten en is een brandbare vloeistof.

Bolivia Stickerverwijderaar

Verwijdert snel en effectief lijmresten.
Fabrikant:
€7.64
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.