Icoon bus Gratis verzending vanaf €60,- Gratis verzending
Icoon praatwolk Persoonlijk advies Persoonlijk advies
Icoon klok Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis Voor 11:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Icoon verf De specialist op het gebied van verf De specialist op het gebied van verf

Productomschrijving

Bolivia Vlekken Voorstrijk is een waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. Door het toepassen van de vlekken voorstrijk, isoleer je steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds.

  • Isolerend

Toepassing

Bolivia Vlekken Voorstrijk is geschikt voor binnen en kan zonder gronden direct op minerale ondergronden worden aangebracht, zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk, styropor (piepschuim) etc. (Let op: pleister- en metselwerk moet minstens 28 dagen oud zijn). De vlekken voorstrijk kan zowel in nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden worden gebruikt en is overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven en acryl verven.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond droog, schoon, voldoende uitgehard en draakrachtig is. Ondergronden die onvoldoende samenhang hebben, eerst fixeren. In geval van twijfel eerst een proefvlak opzetten. Vlekken voorstrijk onverdund met een zachte platte kwast of roller in volle kruislingse lagen aanbrengen. Minimaal 2 kruislagen vlekken voorstrijk aanbrengen. Buiten dient men het behandelde oppervlak zo snel mogelijk met een afwerklaag over te schilderen. 

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Bolivia Vlekken Voorstrijk

Isoleerverf voor nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken.
Fabrikant:
1 Liter
Vanaf:
€39.20
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Gratis verzending in de regio,
doe hier de postcode check!

Je postcode

{zipcode-checker}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-binnen-het-verzend-gebied}

{https://verfwinkeldevos.nl/postcode-valt-buiten-het-verzendgebied} 

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vind je een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat je gewenste product niet in de webshop, neem dan contact met ons op. We kijken dan of we het kunnen leveren.