Productomschrijving

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is een luchtdrogende grondlakverf voor buiten. De lakverf is op basis van alkydhars. Het kan worden teogepast op hout en op metaal dat is voorzien van een roestwerende grondverf- of primerlaag. 

  • Geschikt als grondverf bij vierseizoenenwerk
  • Goede droging vanaf 0°C
  • Vochtregulerend
  • Soepele verwerking
  • Zeer goede dekking en kantendekking

Toepassing

Boonstoppel Garantie Grondverf PU is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van o.a. hout en houten plaatmaterialen. Het kan ook worden toegepast op metaal dat reeds is voorzien van een roestwerende grondverf- of primerlaag.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele roest, loszittende delen en oude verflagen. Schuur de ondergrond lichtjes op. Vervolgens kan de grondverf worden aangebracht.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Boonstoppel Garantie Grondverf PU

Luchtdrogende grondlakverf voor buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€73.96
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.