Productomschrijving

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is een hoogglanzende, luchtdroegende lakverf voor buiten. De verf is op basis van met siliconn gemodificeerde alkydhars. Het heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen.

  • Goede duurzaamheid.
  • Hoge glans en lang glansbehoud.
  • Goede droging vanaf 2°C.
  • Uitstekende dekking en kantendekking.
  • Soepele verwerking en goede vloeiing.

Toepassing

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB is geschikt voor het aflakken van gegrond hout en voor het afschilderen van reeds gegrond geveltimmerwerk. 

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Ruw het oppervlak geheel op. Nieuw hout en kale plekken eerst voorzien van een primersysteem en grondverf. Daarna weer licht opschuren. Vervolgens kun je de Boonstoppel Garantie Hoogglans SB aanbrengen.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Boonstoppel Garantie Hoogglans SB

Hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€52.50
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.