Productomschrijving

Boonstoppel Garantie Systeemverf is een glanzende, grond-, voor- en aflak geschikt voor buiten. De lak is gemaakt op basis van alkydhars. Met deze lak kun je verschillende ondergronden lakken. Het heeft een hoge buitenduurzaamheid, een goed glansbehoud en is makkelijk te verwerken. De systeemverf is een 3-in-1 lak, waardoor je dus maar 1 product hoeft aan te schaffen.

  • Hoge buitenduurzaamheid
  • Goed glansbehoud
  • Uitstskende dekking en kantendekking
  • Vochtregulerend
  • Één-pot-systeem

Toepassing

Boonstoppel Garantie Systeemverf is een één-pot-systeem, waardoor het geschikt is om mee te gronden, voor- en aflakken. Het kan worden toegepast op o.a.: kozijnen, ramen en deuren, daklijsten, gevelbekleding. Ook is het geschikt voor metaal dat is voorzien van een geschikte primerlaag en voor het reconditioneren van buitenschilderwerk. Wij adviseren om de Systeemverf te verwerken met een verfkwast of verfroller.

Tips voor het aanbrengen

Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is. Verwijder eventuele roest, oude verflagen en loszittende delen. Ruw het oppervlak op voordat je de eerste laag aanbrengt. Na het opruwen kan de Systeemverf worden aangebracht. Breng zoveel lagen aan als wenselijk is. Schuur tussen de lagen wel steeds het oppervlak lichtjes op, voor een betere hechting.

Voor verdere tips en adviezen over dit product, bel naar: 0521 - 513056

Boonstoppel Garantie Systeemverf

Glanzende, grond-, voor- en aflak voor buiten.
Fabrikant:
*

Let op! kleuren op het beeldscherm dienen ter inspiratie en kunnen afwijken van de kleur van het gemengde product.

Populaire kleuren

€77.95
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.