Productomschrijving

De Parel Cementsluierverwijderaar zorgt ervoor dat de doffe aanslag die na het leggen van tegels achter kan blijven, wordt verwijderd. Het is in feite een dunne laag voegmiddel die door het inwassen van de tegels is achtergebleven. Hierdoor blijft er na het drogen een doffe sluier op de tegels achter.Na het inwassen van de voegen dient ook de vloer goed schoon gemaakt te worden met schoon water. Gebeurt dit niet dan ontstaat een cementsluier. Hoe langer de sluier erop zit des te moeilijker is deze te verwijderen. Wacht dus niet te lang, anders kan het verwijderen steeds moeilijker worden.

De Parel Cementsluierverwijderaar

Verwijderd de doffe aanslag die achter kan blijven na het leggen van tegels.
Fabrikant:
€8.09
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.