Productomschrijving

Met De Parel Eco Stickerverwijderaar kun je de achtergebleven lijmlaag verwijderen, door met een doekje gedrenkt in stickerverwijderaar de plek te behandelen. Het verwijdert ondermeer stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband, spuitsneeuw enz. Het is uitstekend te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel.


Wij adviseren om op te passen met kunststoffen aldus vooraf te testen op een onopvallende plek.

De Parel Eco Stickerverwijderaar

Verwijdert gemakkelijk sticker en lijmresten.
Fabrikant:
€6.45
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.