Productomschrijving

De Parel Eco Verfreiniger is een krachtige reiniger, die biologisch afbreekbaar en fosvaatvrij is. Het is een niet schuimende verfreiniger, speciaal ontwikkelt voor de professionele schilder, maar die natuurlijk ook 
uitstekend is toe te passen voor de DHZ-er. Het is de ideale vervanger voor ammonia. Het maakt ondergronden gereed voor het beste schilderresultaat. De Parel Eco Verfreiniger is tevens te gebruiken voor het reinigen van kunststof ramen en kozijnen en vele andere schoonmaak werkzaamheden, het maakt ondergronden vetvrij en antistatisch.

De Parel Eco Verfreiniger

Krachtige reiniger die biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij is.
Fabrikant:
*
€4.69
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.