Productomschrijving

De Parel Ethylalcohol 96% is een vluchtige brandbare en kleurloze vloeistof die een sterke kenmerkende geur heeft. Ethanol is makkelijk mengbaar in water en is een veelzijdig oplosmiddel en ontvetter. Het is geschikt voor het reinigen van glas, marmer, chroom, spiegels, rvs en kunststof. En ook geschikt als brandstof voor spiritus en fonduebranders, maar ook voor sfeerbranders, vuurpotten en gelhaarden. Let op: Alleen vullen als deze volledig is afgekoeld.

Als ontvetter verdampt ethylalcohol vrij snel en laat het weinig hinderlijk residu achter. Een alternatieve alcohol met een wat snellere verdamping en minder residu is isopropanol.

Ethylalcohol is niet voor consumptie.

De Parel Ethylalcohol 96%

Ethanol voor het reinigen van glas, marmer, chroom, spiegels, rvs en kunststof.
Fabrikant:
€10.74
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties
Productlabels

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.