Productomschrijving

De Parel Terpentine is een verdunner of oplosmiddel voor verf. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van wkasten die gebruikt zijn voor vernis of lak. Het mengt goed met verven op basis van alkydhars. Het heeft daarnaast een goed ontvettend vermogen, is pH neutraal en is dus geen zuur, maar wel een vetoplosser en kan daardoor de vetlaag op de huid aantasten.

  • Ontvettend
  • pH neutraal
  • Verdunner
  • Oplossend

Toepassing

Het wordt gebruikt als verfverdunner of oplosmiddel van verf, specifiek voor alkydverven, het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van kwasten die gebruikt zijn voor vernis, lak.

De Parel Terpentine

Verdunner of oplosmiddel voor verf.
Fabrikant:
*
€5.30
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.