Productomschrijving

De Parel Voegenreiniger is een biologisch afbreekbare reiniger welke het oppervlak van alle voegen tussen wand en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips enz. reinigt. Het dringt goed door in poreuze oppervlakken en geeft daardoor een diep reinigende werking.

De Parel Voegenreiniger

Biologisch afbreekbare reiniger welke het oppervlak van alle voegen tussen wand en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips enz. reinigt.
Fabrikant:
€4.92
Verzenden naar
*
*
Verzendmethode
Naam
Geschatte levering
Prijs
Geen verzendopties

Webshop & Groothandel in Professionele Verf, Lak, Behang en Schilders materialen.

Welkom in de webshop van Verfwinkeldevos.nl. Deze webshop is onderdeel van De Vos Verf in Tuk. In onze webshop vindt u een breed assortiment producten, voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Wij leveren veel producten op het gebied van verf, behang, glasvlies, autolak, industrielak, spuitbusverf, kunstschilder materialen, verfrollen, verfkwasten en andere schildersbenodigdheden. 

 

Verfwinkeldevos.nl levert merken zoals Sigma, Histor, Jotun, Motip, Koopmans, Boonstoppel, ProGold, Intervos, Epifanes, Glidden, St. Marc en Royal Talens.

 

Staat uw gewenste product niet in de webshop? Wij leveren het wel! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 0521 - 513056.